Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

5/5
Specificaties Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.26 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

De Fisher-Price Stapel en Leer Blokken zijn een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te stimuleren! Elk blok is ontworpen met 5 verschillende kanten, elk met zijn eigen kleurrijke en boeiende elementen. De blokken zijn voorzien van interessante materialen, schattige figuurtjes, cijfers en afbeeldingen van bekende voorwerpen. Met deze blokken kan je baby zijn creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen. Ze kunnen de blokken eenvoudig op elkaar stapelen of in elkaar passen, waardoor ze hun hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht verbeteren. Bovendien kunnen de blokken naast elkaar gelegd worden, waardoor je baby zijn concentratie en ordeningsvaardigheden traint. De Fisher-Price Stapel en Leer Blokken zijn niet alleen leuk, maar ook educatief! De cijfers en afbeeldingen op de blokken helpen je baby om kleuren, vormen en objecten te herkennen. Dit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en biedt eindeloos speelplezier. Stimuleer de ontwikkeling van je kleintje met deze geweldige stapelblokken!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Stapel en Leer Blokken

De Fisher-Price Stapel en Leer Blokken is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Fisher-Price Stapel en Leer Blokken is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Stapel en Leer Blokken weegt slechts 0.26 kg.

De Fisher-Price Stapel en Leer Blokken is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Stapel en Leer Blokken: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden