Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose

Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.91 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose

Dit speelkleed van Little Dutch, genaamd "Boxkleed Little Goose", is perfect voor jouw kleintje. Het zachte en gewatteerde materiaal zorgt voor een comfortabele speelplek. Dit kleed neemt je baby mee naar het platteland, waar ze zich bij de boerensloot bevinden. Omringd door het schattige figuurtje Little Goose en zijn vriendjes, zal je baby zich niet snel vervelen. Dit kleed biedt namelijk verschillende materialen en activiteiten om te ontdekken. Er is een spiegeltje, rammelaar, knispergeluidjes en verstopte speeltjes. Dit stimuleert de zintuigen en de motorische vaardigheden van je kleintje. Het boxkleed is niet alleen ideaal voor gebruik in de box, maar ook om mee te nemen op reis. Je kunt het eenvoudig opvouwen en meenemen, zodat je baby altijd een vertrouwde en leuke speelplek heeft, waar je ook naartoe gaat. Met dit Little Dutch speelkleed is er altijd wel iets te beleven voor jouw kleintje!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose

De Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose weegt slechts 0.91 kg.

De Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Speelkleed Boxkleed Little Goose: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden