Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau

Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

190 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau

De Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel is een perfect cadeau voor jouw kleintje. Deze schattige aap is niet alleen een knuffelvriendje, maar ook een muziekbron die voor een rustgevende sfeer zorgt. Met zijn zachte vacht en vriendelijke uitstraling zal deze muziekknuffel zeker de favoriet worden van jouw baby. Wanneer je aan het staartje van de Aap Mickey trekt, begint er een mooi muziekje te spelen. Dit zorgt voor een magisch en rustgevend effect op jouw kleintje. Of het nu tijd is om te gaan slapen of gewoon even te ontspannen, deze muziekknuffel is de ideale metgezel. De Aap Mickey Muziekknuffel is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en knuffelbaar zijn. Hij is geschikt voor baby's vanaf de geboorte en kan veilig worden gebruikt. Met zijn vrolijke uitstraling en zachte melodieën zal deze muziekknuffel zeker een glimlach op het gezicht van jouw kleintje toveren. Geef dit schattige cadeau aan jouw baby en zie hoe de magie van muziek en knuffels samenkomen in één liefdevol speelgoed.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau

De Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau weegt slechts 190 g.

De Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Aap Mickey Muziekknuffel - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden