Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies

Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

223 g

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies

Met het Little Dutch activiteitenboek in het thema Flowers & Butterflies wordt spelen in de box een waar avontuur! Laat je baby kennismaken met allerlei schattige diertjes en speeltjes. Voel de verschillende texturen en ontdek alle interactieve activiteiten die dit boek te bieden heeft. Bewonder je eigen spiegelbeeld, schud met de rammelaar en ontdek de bijzondere structuur van de bijtring! Dit activiteitenboek is niet alleen leuk, het stimuleert ook de zintuigen en hand-oogcoördinatie van je kleintje. Je kunt de activiteitenhanger eenvoudig bevestigen aan de box of het ledikant met behulp van de stevige katoenen touwtjes. Ideaal om je baby in de eerste weken te laten focussen, maar nog leuker om mee te spelen zodra hij of zij op de buik kan liggen. Laat je baby de wereld verkennen met dit prachtige activiteitenboek in het thema Flowers & Butterflies. Het boekje is niet alleen kleurrijk en aantrekkelijk, maar biedt ook volop mogelijkheden om te ontdekken en te leren. De verschillende materialen en activiteiten zorgen ervoor dat je kleintje gestimuleerd wordt om te voelen, te grijpen en te spelen. De activiteitenhanger kan gemakkelijk worden aangepast aan de juiste positie in de box of het ledikant, zodat je baby altijd in staat is om zich te vermaken. Met dit activiteitenboek zal je baby niet alleen plezier hebben, maar ook zijn of haar motorische vaardigheden en zintuiglijke ontwikkeling verb.

Veelgestelde vragen over Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies

De Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies weegt slechts 223 g.

De Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch activiteitenboek Box Flowers Butterflies: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene. | Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden