Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m

Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m

5/5
Specificaties Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m

Merk

Nûby

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.04 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m

Deze Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek is een must-have voor elke baby die tandjes krijgt! Het is speciaal ontworpen om de pijn te verminderen die gepaard gaat met het doorkomen van tanden. Met zijn unieke driehoekige vorm en verschillende bijtoppervlakken biedt dit kleurrijke bijtspeeltje niet alleen verlichting, maar ook een leuk avontuur in de mond van je kleintje. Het bijtspeeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor je baby om op te kauwen. De verschillende texturen en materialen zorgen voor een interessante sensorische ervaring, terwijl de zachte siliconen randen het tandvlees van je baby masseren. Dit helpt niet alleen om de pijn te verminderen, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de mondspieren. Dit bijtspeeltje is verkrijgbaar in twee kleurcombinaties, maar helaas is er geen kleurkeuze mogelijk. Het is echter zeker dat je baby urenlang plezier zal hebben met deze kleurrijke en stimulerende bijtdriehoek. Dus geef je kleintje de verlichting die het nodig heeft en laat hem of haar genieten van dit kleine avontuurtje in de mond!

Veelgestelde vragen over Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m

De Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m weegt slechts 0.04 kg.

De Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nuby Bijtspeelgoed Bijtdriehoek 3m: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden