Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado

Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado

5/5
Specificaties Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado

Merk

Mega Creative

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado

Deze speelbal met rammelaar is zeker een geweldig cadeau voor baby's en peuters vanaf 6 maanden oud! Met een diameter van 11 cm is deze bal perfect voor kleine handjes om vast te pakken en mee te spelen. Deze kleurrijke bal is niet alleen leuk om naar te kijken, maar hij maakt ook nog eens vrolijke rammelgeluiden tijdens het spelen. Dit zal de zintuigen van je kleintje stimuleren en hun nieuwsgierigheid prikkelen. De rammelaar in de bal is veilig en stevig bevestigd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over losse onderdelen. Dit speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar het stimuleert ook de motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie van je kind. Ze kunnen de bal rollen, gooien en ermee schudden om de rammelgeluiden te horen. Daarnaast is deze speelbal ook ideaal om te gebruiken tijdens de tummy time, waarbij je baby op zijn buikje ligt en de wereld om zich heen kan ontdekken. Met deze speelbal met rammelaar geef je een geweldig kraamcadeau waar zowel de baby als de ouders dolblij mee zullen zijn!

Veelgestelde vragen over Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado

De Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado weegt slechts 0.05 kg.

De Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Speelbal met Rammelaar Baby Peuter Speelgoed 6 Maanden + 11 cm Kado Tip Kraamkado: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden