Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Trilfiguur Bij

Little Dutch Trilfiguur Bij

5/5
Specificaties Little Dutch Trilfiguur Bij

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.08 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Trilfiguur Bij

Wanneer je zachtjes aan het touwtje van de Little Dutch Trilfiguur Bij trekt, zal dit schattige bijtje beginnen te trillen. Het is een sensationele ervaring die je kindje steeds opnieuw wil beleven. De trillingen geven een speels en verrassend gevoel, wat de nieuwsgierigheid van je kleintje prikkelt. Het bijtje is voorzien van een handige ring waarmee je het gemakkelijk kunt bevestigen aan de box, autostoel of kinderwagen. Zo heb je altijd een leuk speeltje bij de hand, waar je ook bent. De vrolijke kleuren en zachte materialen van de Little Dutch Trilfiguur Bij zorgen voor extra stimulatie van de zintuigen van je kindje. Het speeltje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens veilig en duurzaam. Laat je kindje genieten van de fascinerende trillingen en ervaar samen de magie van de Little Dutch Trilfiguur Bij. Het perfecte speeltje om de ontwikkeling en het plezier van je kindje te stimuleren, waar en wanneer dan ook.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Trilfiguur Bij

De Little Dutch Trilfiguur Bij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch Trilfiguur Bij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Trilfiguur Bij weegt slechts 0.08 kg.

De Little Dutch Trilfiguur Bij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Trilfiguur Bij: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden