Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring

Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring

5/5
Specificaties Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

113 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring

Het Sophie de Giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring is de perfecte metgezel voor de ontwikkeling van jouw baby's zintuigen en motoriek. De activiteiten zijn geplaatst rond een stevige houten ring, die gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. Elke activiteit op de ring biedt een unieke ervaring voor je baby. Van een transparante rammelaar tot een fluitje, bel, knisperend papier en labeltjes, dit speelgoed is een ware sensorische ontdekkingsreis. Daarnaast is er een bijtring toegevoegd om het tandvlees van je kleintje te verzachten tijdens het spelen. Met verschillende materialen, texturen en kleuren stimuleert de activiteitenring de zintuigen van je baby op verschillende niveaus. Van het stimuleren van het zicht tot het ontwikkelen van de tastzin, smaak en gehoor, dit speelgoed biedt een scala aan stimulatie om de ontwikkeling van je baby te bevorderen. Het Sophie de Giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het is een geweldige manier om je baby te helpen ontdekken en groeien terwijl ze zich vermaken. Geef je kleintje de kans om hun zintuigen te ontwikkelen en motorische vaardigheden te oefenen met dit fascinerende speelgoed.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring

De Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring weegt slechts 113 g.

De Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Activiteiten speelgoed Activiteitenring: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden