Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532

Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532

5/5
Specificaties Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532

Merk

Deltas

Aanbevolen maximale leeftijd

0 jaar

Gewicht

0.38 kg

Materiaal

Karton

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532

Dit schattige kinderboek van Deltas, genaamd 'Mijn Papa Is De Allerleukste', is perfect om gezellig samen te lezen met de allerleukste papa! Het boekje staat vol met liefdevolle verhalen en avonturen die je samen met je vader kunt beleven. Van samen koken tot fietstochtjes maken en van om het hardst knuffelen tot eindeloze momenten van plezier. In dit boek wordt de onvoorwaardelijke liefde tussen een kind en zijn papa op een prachtige manier beschreven. Het herinnert ons eraan dat papa er altijd zal zijn, voor eeuwig en heel lang. De kleurrijke illustraties maken het verhaal nog levendiger en aantrekkelijker voor jonge kinderen. Het 'Mijn Papa Is De Allerleukste' kinderboek is niet alleen een geweldig cadeau voor Vaderdag, maar kan op elk moment van het jaar worden gegeven om de bijzondere band tussen een kind en zijn papa te vieren. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van zowel papa als kind toveren, terwijl ze samen genieten van dit liefdevolle boekje.

Veelgestelde vragen over Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532

De Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 0 jaar. 

De Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532 weegt slechts 0.38 kg.

De Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Karton.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Deltas 'Mijn Papa Is De Allerleukste' Kinderboek 0580532: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden