Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek

Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek

5/5
Specificaties Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek

Dit kleurrijke boekje, genaamd het Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek, is een geweldige aanvulling op de speeltijd van je kleintje. Het boekje is ontworpen in de vorm van een schattig paard en zit boordevol vrolijke verhalen. Dit boekje is niet alleen leuk om naar te kijken, maar heeft ook een kauwbare voet met profiel waar je kindje veilig op kan bijten. Het verhaal in het boekje volgt de avonturen van Clip Clop en zijn vriendjes. De pagina's van het boekje maken een knisperend geluid, wat zorgt voor extra sensorische stimulatie. Wat dit boekje echt bijzonder maakt, is het gebruik van verschillende materialen. Hierdoor draagt het boekje bij aan de ontwikkeling van het tastvermogen en de visuele vaardigheden van je kindje. Bovendien heeft het boekje een muziekfunctie die zorgt voor auditieve stimulatie. Het Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek is een perfect cadeau voor elke baby. Het biedt urenlang speelplezier en stimuleert de zintuigen van je kleintje op een speelse en interactieve manier.

Veelgestelde vragen over Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek

De Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek weegt slechts 0.12 kg.

De Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Muzikale Bijtboekje Clip Clop Paard Activiteitenboekje Baby voorleesboekje Voelboek: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden