Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze

Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze

5/5
Specificaties Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze

Merk

Pabobo

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

391 g

Materiaal

Polyester, Polyresin

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze

De Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze is de perfecte metgezel voor een goede nachtrust voor je kleintje. Met deze projector kan je kindje heerlijk rustig in slaap vallen en de volgende ochtend uitgerust wakker worden. De projector creëert een magische sterrenhemel op het plafond en de muren van de kinderkamer, waardoor een rustgevende sfeer ontstaat. Maar dat is niet alles! Deze Pabobo Sterrenprojector is ook uitgerust met White Noise geluid, wat helpt om omgevingsgeluiden te maskeren en je kindje nog dieper te laten slapen. En dankzij de huilsensor hoef je je geen zorgen te maken als je kleintje 's nachts een zacht kreetje slaakt. De projector detecteert het geluid en schakelt automatisch in om je kindje weer gerust te stellen, zodat hij/zij snel weer verder kan slapen. De Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een prachtige toevoeging aan de kinderkamer. De paddestoelvormige projector heeft een schattig roze design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast heeft de projector ook een ingebouwde muziekfunctie, zodat je kindje kan genieten van rustgevende melodieën tijdens het inslapen. Geef je kindje de beste nachtrust met deze geweldige Pabobo Sterrenprojector!

Veelgestelde vragen over Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze

De Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze weegt slechts 391 g.

De Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester, Polyresin.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Pabobo Sterrenprojector Paddestoel Roze Sterrenhemel met Muziek en Huilsensor Perzik roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden