Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Baby speelgoed spinner- fidget popit

Baby speelgoed spinner- fidget popit

5/5
Specificaties Baby speelgoed spinner- fidget popit

Merk

Voordeelcorner

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Kunststof | Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen. | Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Baby speelgoed spinner- fidget popit

De kinderen zullen dol zijn op deze baby speelgoed spinner - fidget popit! Deze complete set bevat maar liefst 3 schattige fidget figuren met verschillende patronen. Ze zijn perfect om de zintuigen van je kleintje te stimuleren en tegelijkertijd te vermaken. Deze spinner is voorzien van een krachtige zuignap waardoor hij stevig op alle gladde oppervlakken kan worden bevestigd. Of het nu op de kinderstoel, het tafelblad of de kinderwagen is, je kunt hem overal gebruiken! De zuignap zorgt ervoor dat de spinner veilig op zijn plaats blijft, zelfs als je kleintje er enthousiast mee speelt. De fidget figuren zijn ontworpen met verschillende patronen en texturen om de tastzin van je baby te prikkelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor kinderen, dus je kunt met een gerust hart spelen. Bovendien kunnen de figuren gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd, zodat je kleintje altijd een nieuw patroon kan ontdekken. Met deze baby speelgoed spinner - fidget popit kan je kleintje zich urenlang vermaken! Het is niet alleen leuk, maar ook educatief. De verschillende patronen en texturen helpen bij de ontwikkeling van de tastzin en de hand-oog coördinatie van je baby. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, zodat je het altijd klaar kunt hebben voor de volgende speelsessie. Kies voor dit mooie en veelz.

Veelgestelde vragen over Baby speelgoed spinner- fidget popit

De Baby speelgoed spinner- fidget popit is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Baby speelgoed spinner- fidget popit is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Baby speelgoed spinner- fidget popit weegt slechts 0.09 kg.

De Baby speelgoed spinner- fidget popit is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof | Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Baby speelgoed spinner- fidget popit: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen. | Gebruiken in water waar kinderen kunnen staan en onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden