Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren

Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren

5/5
Specificaties Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren

Merk

Buxibo

Aanbevolen maximale leeftijd

1 maand

Gewicht

429 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren

Met de Buxibo Piano Mat/Muzikale Mat Dans/Springmat Dieren kunnen kinderen urenlang plezier beleven. Deze mat van uitstekende kwaliteit is ontworpen om lang mee te gaan, zodat jouw kind er eindeloos van kan genieten. Het is de perfecte manier om jouw kleintjes al op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek en hun liefde voor muziek te stimuleren. Deze touch piano mat beschikt over 10 verschillende melodieën en 10 toetsen, waardoor kinderen kunnen experimenteren met verschillende geluiden en ritmes. Ze kunnen zelfs hun eigen composities maken en deze afspelen. Hierdoor worden niet alleen hun muzikale vaardigheden ontwikkeld, maar ook hun creativiteit gestimuleerd. De Buxibo piano mat is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en biedt een veilige en leuke manier om hun muzikale talenten te ontdekken. Daarnaast is de mat ook voorzien van leuke dierendesigns, waardoor het speelplezier nog groter wordt. Kinderen kunnen dansen en springen op de mat, terwijl ze genieten van de vrolijke geluiden en kleurrijke illustraties. Deze interactieve speelmat is niet alleen educatief, maar ook entertainment op zijn best. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen of feestdagen, dat zowel ouders als kinderen zal bekoren. Geef jouw kinderen de kans om hun muzikale talenten te ontdekken en laat ze plezier beleven met de Buxibo Piano Mat/Muzikale Mat Dans/Spring.

Veelgestelde vragen over Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren

De Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 maand. 

De Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren weegt slechts 429 g.

De Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Buxibo Piano Mat/ Muzikale Mat Dans/ Springmat Dieren: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden