Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

5/5
Specificaties Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

289 g

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

Deze opblaasbare waterspeelmat is speciaal ontworpen om je baby te helpen bij het ontwikkelen van lichaam en geest. Met zijn kleurrijke en leuke ontwerp zal deze speelmat de zintuigen van je kleintje prikkelen en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden verbeteren. Deze waterspeelmat biedt een unieke ervaring voor je baby tijdens de tummy time. Terwijl je kleintje op zijn buik ligt, kan hij genieten van het gevoel van het water en spelen met de vrolijke dieren en patronen op het kleed. Dit stimuleert niet alleen de ontwikkeling van de nek- en rugspieren, maar ook de hand-oog coördinatie en de grove motoriek. De afmetingen van deze speelmat zijn 66 x 50 cm, waardoor hij perfect past in elke kinderkamer of speelruimte. Daarnaast is de waterspeelmat gemakkelijk op te blazen en op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Het is een ideaal kraamcadeau voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een speelkleed dat educatief en leuk is. Geef je kleintje de beste start in het leven met deze waterspeelmat van Chillsy!

Veelgestelde vragen over Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm

De Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm weegt slechts 289 g.

De Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Waterspeelmat Babygym Opblaasbare Watermat Tummy Time Speelmat Kraamcadeau 66 x 50 cm: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden