Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm

Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm

5/5
Specificaties Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

3 kg

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm

De Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam is een absolute must-have voor ouders met kleine kinderen. Dit zachte speelkleed is gemaakt van hoogwaardig foam en biedt een veilige en comfortabele speelomgeving voor je kleintje. Met een afmeting van 180 x 180 cm is dit speelkleed groot genoeg om je kindje alle ruimte te geven om te spelen en te ontdekken. De speelmat bestaat uit negen vrolijke puzzelstukken die eenvoudig in elkaar kunnen worden gelegd. Hierdoor kan het speelkleed gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van de ruimte waarin het wordt gebruikt. Bovendien zijn de puzzelstukken voorzien van uitneembare dierenfiguurtjes, waarmee je kindje spelenderwijs de dierenwereld kan ontdekken. Naast het bieden van eindeloos speelplezier voor je kindje, is de Little Toby Speelmat ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het kleurrijke en vrolijke design van de speelmat fleurt elke kamer op en past perfect bij elke kinderkamer. De zachte foam speelmat is gemakkelijk schoon te maken en kan worden opgerold voor compacte opslag. Kies voor de Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam en geef je kindje de ideale speelplek!

Veelgestelde vragen over Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm

De Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm weegt slechts 3 kg.

De Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Toby Speelmat Baby Speelkleed Foam 180 x 180 cm: Dit speelgoed biedt geen bescherming. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden