Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren

Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren

5/5
Specificaties Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

1.80 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren

De baby zal dolgraag het avontuur aangaan met zijn dierenvriendjes op dit 4 in 1 Muziek & Projector Speelkleed Bosdieren. Het speelkleed is voorzien van beweging geactiveerde muziek en lichtjes die de visuele en auditieve zintuigen van de baby stimuleren. Daarnaast biedt het hertenkussen comfortabele ondersteuning tijdens buikligging, wat helpt bij het trainen van de grove motorische vaardigheden van de baby. De felle kleuren en schattige karakters op de zachte, gevoerde mat met half transparante kap houden de aandacht van de baby vast tijdens het spelen op de vloer. Wanneer de baby tegen de kap schopt, gaan de muziek en lampjes aan, waardoor de baby leert over oorzaak en gevolg. Daarnaast kan de afneembare eekhoorn als nachtlampje en muziekprojector naast het kinderbedje worden geplaatst, waardoor kalmerende lichtjes en melodieën exclusief voor Playgro de baby naar dromenland helpen. Dit speelkleed is ook gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen, wat ideaal is voor onderweg wanneer het avontuur voor de baby begint. Met deze 4 in 1 Muziek & Projector Speelkleed Bosdieren beleven baby's urenlang speelplezier terwijl ze hun zintuigen ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren

De Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren weegt slechts 1.80 kg.

De Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro 4 in 1 Muziek Projector Speelkleed Babygym Speelkleed Bosdieren: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden