Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos

Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos

5/5
Specificaties Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.26 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos

De Spoused waterspeelmat is een geweldige manier om je kinderen te laten spelen en tegelijkertijd hun motorische vaardigheden te verbeteren. Deze watermat is speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs te laten bewegen en ontdekken. Door de verschillende texturen, kleuren en patronen wordt de zintuiglijke ontwikkeling gestimuleerd en kunnen ze hun tastzin en hand-oogcoördinatie verbeteren. Deze waterspeelmat is niet alleen leuk, maar ook verfrissend tijdens de warme zomermaanden. Vul de mat eenvoudigweg met water en je kinderen kunnen heerlijk spetteren en spelen terwijl ze afkoelen. Het is een veilige en hygiënische manier om je kinderen te laten genieten van waterplezier, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de gevaren van een zwembad. De Spoused waterspeelmat wordt geleverd in een luxe geschenkdoos, waardoor het ook een geweldig cadeau is voor nieuwe ouders. Laat je kinderen genieten van speeltijd en stimuleer tegelijkertijd hun motorische ontwikkeling met deze watermat. Het is de perfecte toevoeging aan elke kinderkamer en zal zeker voor uren speelplezier zorgen.

Veelgestelde vragen over Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos

De Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos weegt slechts 0.26 kg.

De Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Spoused Waterspeelmat Watermat Speelmat baby Speelkleed baby Tummy Time Luxe Geschenkdoos: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden