Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig

FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig

5/5
Specificaties FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

100 jaar

Gewicht

2.50 kg

Materiaal

Foam

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig

De FOXSPORT speelmat is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat uw kind veilig en zorgeloos kan spelen, zowel binnen als buiten! Met zijn antislip en waterafstotende eigenschappen biedt deze speelmat een perfecte ondergrond voor allerlei avonturen. Of het nu gaat om het bouwen van blokkentorens, het spelen met speelgoedauto's of gewoon lekker rondkruipen, deze speelmat zorgt voor ultiem speelplezier. Het dubbelzijdige ontwerp van de speelmat biedt dubbel zoveel mogelijkheden. Aan de ene kant is er een kleurrijk en levendig patroon met vrolijke dieren, terwijl de andere kant een rustiger en neutraal ontwerp heeft. Hierdoor kunt u de speelmat eenvoudig aanpassen aan de stijl van uw interieur of de voorkeur van uw kind. Bovendien zorgt de grote afmeting van de speelmat ervoor dat er genoeg ruimte is voor meerdere kinderen om samen te spelen. Met de FOXSPORT speelmat hoeft u zich geen zorgen te maken over vlekken of ongelukjes. De waterafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat gemorste vloeistoffen eenvoudig kunnen worden afgeveegd, waardoor de speelmat altijd schoon en hygiënisch blijft. Daarnaast zorgt de antislip onderkant ervoor dat de speelmat stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs tijdens de meest energieke speelsessies. Dus geef uw kind het beste speeloppervlak met.

Veelgestelde vragen over FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig

De FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 100 jaar. 

De FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig weegt slechts 2.50 kg.

De FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Foam.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij FOXSPORT Speelmat Speelkleed Speeltapijt Antislip en Waterafstotend Speelmatten speel vloerkleed Groot Dubbelzijdig: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden