Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf So Pure ballen en blokken

Sophie de giraf So Pure ballen en blokken

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure ballen en blokken

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.26 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure ballen en blokken

De Sophie de giraf So Pure ballen en blokken set is een veilig en natuurlijk speelgoedoptie voor uw kleintje. Gemaakt van 100% natuurrubber, kunnen deze ballen en blokken veilig in de mond van uw kindje worden gestopt zonder enig gevaar. Met deze set kan uw baby op een natuurlijke manier zijn/haar fijne motoriek ontwikkelen. Ze kunnen de blokken en ballen verplaatsen, vangen, opstapelen of zelfs ermee gooien. Dit stimuleert niet alleen hun hand-oog coördinatie, maar ook hun grijpkracht en concentratie. De zachte textuur van het natuurrubber is perfect voor het verkennen van verschillende texturen en het kalmeren van gevoelig tandvlees. Bovendien zijn de ballen en blokken gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor ze altijd klaar zijn voor het volgende speelavontuur. Geef uw kleintje een veilig en leuk speelgoed met de Sophie de giraf So Pure ballen en blokken set. Ze zullen genieten van het ontdekken en spelen met deze zachte en natuurlijke speelgoedstukken, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure ballen en blokken

De Sophie de giraf So Pure ballen en blokken is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure ballen en blokken is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure ballen en blokken weegt slechts 0.26 kg.

De Sophie de giraf So Pure ballen en blokken is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure ballen en blokken: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden