Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal

Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal

5/5
Specificaties Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal

Merk

Nijntje

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

183 g

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal

De Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal is een geweldig speeltje dat zowel thuis als onderweg baby's zal vermaken en bezighouden. Met deze leuke activiteitenspiraal kunnen ze kijken, voelen en ontdekken! Deze praktische spiraal kan gemakkelijk worden bevestigd aan de wieg, box of autostoeltje, zodat je baby altijd iets te doen heeft. De activiteitenspiraal is ontworpen om de zintuigen van je baby te versterken en hun hand-oog coördinatie te stimuleren. Gemaakt van zachte corduroy en katoen, voelt de spiraal heerlijk aan en is hij veilig om op te kauwen en te verkennen. Aan de spiraal zijn schattige nijntje en twee bloemetjes bevestigd, die je baby zullen betoveren en hun nieuwsgierigheid zullen prikkelen. Met de Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal zal je baby zich nooit vervelen. Het is een perfect cadeau voor een babyshower of gewoon om je eigen kleintje blij te maken. Investeer in dit hoogwaardige en leuke speeltje en zie hoe je baby plezier heeft terwijl ze hun zintuigen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leren.

Veelgestelde vragen over Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal

De Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal weegt slechts 183 g.

De Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Nijntje x Little Dutch Vintage Little Flower Boxspiraal: Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen. | Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden