Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

32 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau

Stel je voor, koetje Casper is geen gewoon knuffeldier, hij is een speciaal vriendje dat je baby kan vergezellen tijdens zijn slaapjes en knuffelmomenten. Dit Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor jouw kleintje. Het knuffeldoekje is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat de tere huid van je baby niet irriteert. Met zijn vrolijke kleuren en schattige uitstraling zal koetje Casper direct de aandacht van je baby trekken. Het knuffeldoekje is niet alleen een fijne slaapgenoot, maar ook een troostende metgezel tijdens spannende momenten of wanneer je baby behoefte heeft aan wat extra geborgenheid. Het beste van alles is dat koetje Casper gemakkelijk mee te nemen is, waar je ook naartoe gaat. Of je nu op reis bent, een dagje uit of gewoon thuis, dit knuffeldoekje zal altijd een vertrouwd stukje comfort bieden voor je kleintje. Het is niet alleen een cadeau waar je baby lang plezier van zal hebben, maar ook een uniek en liefdevol gebaar dat de band tussen jou en je kleintje versterkt.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 32 g.

De Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Koe Casper Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden