Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car

Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car

5/5
Specificaties Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

3 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car

Stap in en maak een ritje met het Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car! Dit schattige pluche autootje is niet alleen een comfortabele plek voor de baby om te zitten, maar ook een bron van speelplezier en ontdekking. Dit zittenkussen is speciaal ontworpen om de baby te helpen bij het ontwikkelen van zitvaardigheden. Het biedt de perfecte ondersteuning voor de kleintjes terwijl ze leren zitten en hun evenwicht oefenen. Maar ook oudere baby's zullen dol zijn op dit zittenkussen, omdat het hen een comfortabele en stijlvolle plek biedt om te spelen en te ontspannen. Wat dit zittenkussen echt speciaal maakt, zijn de leuke muziekjes en lichtjes die het bevat. De baby zal urenlang plezier hebben met het ontdekken van de interactieve functies van deze auto. Met vrolijke deuntjes en knipperende lichten wordt de zintuiglijke ontwikkeling van de baby gestimuleerd en wordt de speelervaring nog leuker. Dus, laat je kleintje plaatsnemen in deze Muzikale Auto Zitkussen en geniet samen van speel- en leerplezier. Met zijn schattige design en vermakelijke functies is dit zittenkussen een absolute must-have voor elke baby!

Veelgestelde vragen over Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car

De Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car weegt slechts 3 kg.

De Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Activiteiten Zittenkussen auto Music and Lights Comfy Car: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden