Search
Close this search box.

Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog

5/5
Specificaties Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog

Merk

FEMUR

Aanbevolen maximale leeftijd

Gewicht

0.27 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog

Voor de eerste paar maanden van hun leven liggen baby's heerlijk in een ledikantje, babybox of wieg. Hoewel ze het grootste deel van de tijd slapen, willen ouders natuurlijk niet dat hun kleintje naar een saai plafond staart wanneer ze wakker zijn. Daarom biedt Femur een breed scala aan super leuke babymobielen die het zicht van jouw baby verrijken. Deze handgemaakte mobiel is gemaakt van hout en heeft een prachtige regenboogvorm. Deze babymobiel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar de speeltjes aan de mobiel zijn ook nog eens leuk om naar te grijpen of mee te spelen. Hierdoor wordt de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van jouw baby gestimuleerd. Bovendien zorgt de ingebouwde muziek ervoor dat jouw kleintje zich rustig en ontspannen voelt. Het is een geweldig cadeau-idee om te kopen voor je eigen baby, maar ook perfect om te geven tijdens een babyshower of als kraamcadeau. Kies voor kwaliteit en handgemaakt vakmanschap met Femur's Baby Mobiel Babybox Babykamer - Wiegspeelgoed Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog.

Veelgestelde vragen over Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is . 

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog weegt slechts 0.27 kg.

De Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Femur Baby Mobiel Babybox Babykamer -Wieg Ledikant Muziek Mobiel Hout Handgemaakt Regenboog: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden