Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout

Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout

5/5
Specificaties Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout

Merk

Buxibo

Aanbevolen maximale leeftijd

100 jaar

Gewicht

549 g

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout

De Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos is een kleurrijk en educatief speelgoed dat kinderen helpt om spelenderwijs te leren. Het is ontworpen om de motoriek en hand-oogcoördinatie van kinderen te ontwikkelen, vaardigheden die essentieel zijn voor hun verdere leven. Deze blokkendoos is gemaakt van hoogwaardig hout en bestaat uit 15 verschillende vormen die in de bijpassende openingen gestoken kunnen worden. Hierdoor wordt de fijne motoriek van kinderen gestimuleerd terwijl ze plezier hebben. De heldere en levendige kleuren van de blokken maken het spelen nog leuker en aantrekkelijker voor kinderen. Met deze houten blokkendoos kunnen kinderen urenlang plezier beleven en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kind en hun ontwikkeling te ondersteunen. Een must-have speelgoed voor elke ouder die wil dat hun kinderen zowel plezier hebben als leren tijdens het spelen.

Veelgestelde vragen over Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout

De Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 100 jaar. 

De Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout weegt slechts 549 g.

De Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Buxibo 15-Delige Houten Blokkendoos Vormenstoof Puzzel box Motoriekspeelgoed Kleurrijk Hout: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden