Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden

Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden

5/5
Specificaties Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

1.43 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden

Laat je baby spelenderwijs ontdekken met het Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken voor baby's van 6-36 maanden. Dit speelkleed is speciaal ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling van je kleintje te stimuleren. Met dit speelkleed kunnen baby's op een veilige en comfortabele manier spelen met de zachte stapelblokken. Door het voelen, vasthouden, stapelen en gooien van de blokken wordt hun motoriek gestimuleerd en ontdekken ze de wereld om hen heen. Dit draagt bij aan zowel de fijne als grove motorische ontwikkeling van je baby. De speelmatten bieden een perfecte ondergrond voor het bouwen en stapelen van de blokken. Laat je baby zijn creativiteit de vrije loop en ervaar hoe ze steeds beter worden in het stapelen van de blokken. Met dit speelkleed kunnen ze eindeloos spelen en ontdekken. Het is een geweldige toevoeging aan de speelruimte van je kleintje en zal hun ontwikkeling op een leuke en interactieve manier bevorderen.

Veelgestelde vragen over Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden

De Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden weegt slechts 1.43 kg.

De Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Clementoni Soft Clemmy Sensory Path Speelkleed Baby Speelmat Met Stapelblokken 6-36 maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden