Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen

Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen

5/5
Specificaties Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

281 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen

"De Playgro Speel en Leerbal is het perfecte speelgoed om baby's te helpen leren en ontwikkelen. Met deze bal vol rollend plezier kunnen baby's hun zintuigen activeren en spelenderwijs nieuwe vaardigheden ontdekken. De bal is voorzien van een unieke plastic cilinder met ratelende ballen erin, wat zorgt voor een fascinerend geluid dat de baby zal vermaken en het gehoor zal ontwikkelen. Het kleurrijke ontwerp en de verschillende oppervlakken van de bal zullen de tastzin van de baby stimuleren en de hand-oogcoördinatie bevorderen. Maar dat is nog niet alles! Deze speelbal is ook uitgerust met een handig spiegeltje. Dit spiegeltje helpt de baby bij het leren over reflecties en draagt bij aan de ontwikkeling van zelfbewustzijn. Met de Playgro Speel en Leerbal kan je baby spelenderwijs leren en plezier hebben. Het is de ideale metgezel voor de ontdekkingstocht van je kleintje!".

Veelgestelde vragen over Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen

De Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen weegt slechts 281 g.

De Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Speel en leerbal Grijp- en Bijtspeelgoed Klikklak geluiden Spiegeltje Kralen Cilinder met rattelende ballen: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden