Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring

SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring

5/5
Specificaties SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring

Merk

SoftSteps

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.03 kg

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Dit speelgoed biedt geen bescherming.

Omschrijving van de SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring

Onze SoftSteps Houten baby rammelaar is een must-have speelgoed voor je kleintje. Met zijn betoverende design en zachte geluiden zal deze rammelaar zeker de aandacht van je baby trekken. Maar dat is niet alles! Deze rammelaar is ook een waardevol hulpmiddel voor de ontwikkeling van je baby. Deze prachtige rammelaar is speciaal ontworpen voor baby's van 3 maanden en ouder. Het stimuleert de hand-oog coördinatie van je kleintje, terwijl ze genieten van het verkennen van de verschillende texturen en geluiden. De belletjes en houten ringen zorgen voor een uitdagend en boeiend speelervaring voor je baby. Maar dat is nog niet alles! Onze houten baby rammelaar is ook voorzien van een bijtring, wat perfect is voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Dit maakt het speelgoed niet alleen leuk, maar ook functioneel en praktisch. Geef je kleintje de beste start in het leven met onze SoftSteps Houten baby rammelaar. Het is niet alleen een bron van plezier, maar ook een waardevol instrument voor de ontwikkeling van je baby. Bestel vandaag nog en zie hoe je kleintje geniet van deze betoverende speelervaring!

Veelgestelde vragen over SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring

De SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring weegt slechts 0.03 kg.

De SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SoftSteps Houten baby rammelaar Bevordert hand-oog coördinatie Baby speelgoed Bijtring: Dit speelgoed biedt geen bescherming.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden