Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten

Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten

5/5
Specificaties Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten

Merk

Allerion®

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.45 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten

Nieuw in ons assortiment: de Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten! Haal de visjes uit het water met deze XL vishengel speelgoedset. Het is een super uitgebreide set die wordt geleverd met schepnetjes en een handig opbergtasje. Zo kun je altijd en overal genieten van dit leuke spel! De visjes en zeedieren zijn speciaal ontworpen om te blijven drijven in het water. Met de vishengels en schepnetjes kun je ze gemakkelijk uit het water vissen, net zoals je op de kermis zou doen! Deze set is perfect voor in bad, op het strand of in het zwembad. Laat je kinderen eindeloos plezier beleven terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen en hun verbeelding prikkelen. Deze Allerion Bad Vishengel Set is ook een geweldig cadeau-idee, vooral voor nieuwe ouders. Het is niet alleen een leuk speeltje voor in bad, maar ook een educatieve ervaring voor jonge kinderen. Dus waar wacht je nog op? Haal nu deze complete set in huis en maak badtijd of een dagje aan het strand nog leuker en spannender voor je kleintjes!

Veelgestelde vragen over Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten

De Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten weegt slechts 0.45 kg.

De Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Allerion Bad Vishengel Set 34-delig Badspeelgoed Visjes met Magneten: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden