Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten

Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten

5/5
Specificaties Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.86 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten

De Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm is de perfecte speelmat waarop baby's en kinderen zich volledig kunnen uitleven. Of het nu binnen of buiten is, deze speelmat biedt een zachte en veilige speelplek. Gemaakt van zacht EVA-schuim en volledig vrij van weekmakers (BPA), zorgt deze mat ervoor dat een koude vloer verandert in een comfortabele speelplaats. Deze veelzijdige speelmat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is duurzaam en waterdicht. Het is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Bovendien bevat dit product geen formaldehyde, waardoor het veilig is voor uw kleintje. De Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de perfecte speelmat kunt kiezen die past bij de stijl van uw interieur. Laat uw baby en kinderen genieten van eindeloos speelplezier op deze comfortabele en stimulerende speelmat.

Veelgestelde vragen over Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten

De Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten weegt slechts 0.86 kg.

De Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babydan Speelkleed Speelmat Puzzelmat Foam 90 x 90 Cm Voor binnen en buiten: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden