Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic

Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic

5/5
Specificaties Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic

Merk

Tiny Love

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

2.22 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic

Met de nieuwe Boho Chic Luxe Developmental Gymini kunnen baby's genieten van maar liefst 20 speelactiviteiten die hun creativiteit en leerervaringen continu ondersteunen. Deze babygym stimuleert ook zes belangrijke ontwikkelingsvaardigheden. Het unieke ontwerp van de Boho Chic Luxe Developmental Gymini bestaat uit een prachtige, op zichzelf staande houten boog die zelfs baby's in het zitstadium zal vermaken. De Boho Chic Luxe Developmental Gymini wordt geleverd met een schattige pluche koala knuffelpop om mee te spelen en een interactieve muzikale luiaardpop die de zintuigen van de baby prikkelt. Daarnaast bevat deze babygym een gigantisch trapspeelgoed in de vorm van een blad met een rammelaar en drie grijpringen van natuurlijk hout. Maar dat is nog niet alles! Dit speelkleed heeft nog veel meer spannende activiteiten te bieden. Bij de Boho Chic Luxe Developmental Gymini worden ook twaalf speciale mijlpaalkaarten geleverd. Hiermee kunnen ouders belangrijke momenten in het eerste jaar van hun baby vastleggen en delen. De kaarten bieden ook waardevolle informatie over de ontwikkeling van de baby, waardoor ouders de ontwikkeling van hun kleintje verder kunnen onderzoeken. Met de Boho Chic Luxe Developmental Gymini haal je niet alleen een prachtige babygym in huis, maar ook een geweldig hulpmiddel voor de ontwikkeling van je baby.

Veelgestelde vragen over Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic

De Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic weegt slechts 2.22 kg.

De Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Luxe Gymini Babygym Boho Chic: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden