Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Zuignap met speeltjes

Sophie de giraf Zuignap met speeltjes

5/5
Specificaties Sophie de giraf Zuignap met speeltjes

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf Zuignap met speeltjes

De Sophie de giraf Zuignap met speeltjes is een perfecte metgezel voor uw kleintje tijdens de maaltijden. Met zijn vrolijke kleuren en aantrekkelijke ontwerp zal dit leerspeeltje de zintuigen van uw baby stimuleren en zijn nieuwsgierigheid prikkelen. De grote zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat het speeltje stevig op de kinderstoel blijft zitten, zelfs als uw kleintje er enthousiast mee speelt. Terwijl u bezig bent met het voorbereiden van het eten, kan uw baby zich vermaken met de verschillende speeltjes die aan de zuignap zijn bevestigd. Er zijn kleurrijke ringen om vast te grijpen, zachte texturen om te ontdekken en zelfs een vrolijke Sophie de giraf bijtring om op te sabbelen. Deze interactieve elementen bevorderen de motorische vaardigheden van uw baby en helpen hem om zijn hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. Daarnaast is de Sophie de giraf Zuignap met speeltjes gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van uw kleintje. Het speeltje is gemakkelijk schoon te maken en kan ook worden gebruikt als afleiding tijdens het verschonen van luiers of wanneer uw baby in de kinderwagen zit. Geef uw baby eindeloos speelplezier en stimuleer zijn ontwikkeling met de Sophie de giraf Zuignap met speeltjes!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Zuignap met speeltjes

De Sophie de giraf Zuignap met speeltjes is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf Zuignap met speeltjes is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Zuignap met speeltjes weegt slechts 0.21 kg.

De Sophie de giraf Zuignap met speeltjes is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Zuignap met speeltjes: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden