Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.41 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

Ontdek het avontuurlijke verhaal van Toet Toet Auto Bart Brandweer met het Vtech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek. Dit interactieve speelgoed is speciaal ontworpen voor baby's van 6 tot 36 maanden en laat hen kennismaken met het dagelijks leven van Bart Brandweer. Terwijl je de bladzijden omslaat, wordt het verhaal tot leven gebracht en kun je luisteren naar allerlei spannende geluiden en vrolijke zinnetjes. Maar dat is niet alles! Met de verschillende toetsen op het boekje kun je nog meer leuke geluiden en liedjes ontdekken. Druk op de knipperende gezicht-toets om Bart Brandweer te laten praten en draai aan de wielen om zijn auto in beweging te zetten. Het Vtech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek stimuleert niet alleen de taalontwikkeling van je kind, maar ook de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie. Dit educatieve babyboekje is een geweldige manier om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Met de vrolijke kleuren en de interactieve mogelijkheden zal het Vtech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek ongetwijfeld de favoriet worden van jouw kleintje. Het is een fantastisch cadeau voor elke baby van 6 tot 36 maanden. Laat je kindje genieten van leerzame avonturen met Bart Brandweer en beleef samen eindeloos speelplezier!

Veelgestelde vragen over VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.41 kg.

De VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Toet Toet Verhaaltjesboek Educatief Babyboekje Interactief Speelgoed 6 tot 36 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden