Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch

Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch

5/5
Specificaties Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.11 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch

De Activiteitenkubus Soft Sailors Bay van Little Dutch is een fantastisch zacht speelgoed voor baby's, boordevol activiteiten die de zintuigen van je kleintje stimuleren. Deze kubus heeft niet alleen verschillende labeltjes en figuurtjes, maar is ook uitgerust met een spiegel en een rammelaar die bij elke beweging geluid maakt. Dit maakt het speelgoed niet alleen super leuk, maar ook uitdagend voor je baby. De zachte stof van de kubus voelt heerlijk aan en is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te ontdekken. De verschillende texturen en kleuren van de labeltjes en figuurtjes zorgen ervoor dat je baby spelenderwijs zijn tastzin ontwikkelt. Daarnaast kan je kleintje zichzelf bewonderen in de spiegel en zal hij plezier hebben in het schudden van de rammelaar om het geluid te horen. De Activiteitenkubus Soft Sailors Bay is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een geweldige manier om de motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie van je baby te bevorderen. Laat je kleintje de wereld ontdekken met dit prachtige babyspeelgoed van Little Dutch.

Veelgestelde vragen over Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch

De Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch weegt slechts 0.11 kg.

De Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Activiteitenkubus Soft Sailors Bay Little Dutch: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden