Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar

VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.31 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar

Het VTech Dierenvriendjes Vosje is het perfecte cadeau voor educatief speelplezier voor baby's van 0 tot 3 jaar oud. Met dit schattige speelgoed kunnen kinderen op een interactieve manier kennismaken met muziek en geluiden. Door op de knipperende hartknop te drukken, worden ze getrakteerd op lieve zinnetjes, rustgevende melodieën, gezongen liedjes en leuke geluiden. Het Vosje is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een rustgevend vriendje. Het licht van het speelgoed flitst langzaam mee met de muziek en geluiden, wat een kalmerende sfeer creëert. Daarnaast is het Vosje voorzien van verschillende materialen en texturen die de tastzin van de baby stimuleren. Zo kunnen ze niet alleen luisteren naar geluiden, maar ook voelen en ontdekken. Dit VTech Dierenvriendjes Vosje is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt baby's bij het ontwikkelen van hun zintuigen en stimuleert hun nieuwsgierigheid. Laat je kleintje knuffelen met dit schattige speelgoed en geniet samen van de vrolijke geluiden en melodieën. Een geweldig cadeau dat zorgt voor eindeloos speelplezier en een glimlach op het gezicht van je kind tovert.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar

De VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar weegt slechts 0.31 kg.

De VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Vosje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 0 tot 3 Jaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden