Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Kunststof, Pluche, Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

De Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is een prachtig speeltje voor baby's. Met zijn vorm van een roze bloem uit de Flowers & Butterflies collectie, is deze rammelaar een lust voor het oog. Het speeltje is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg leuk om mee te spelen. De rammelaar is gedecoreerd met schitterend geïllustreerde labels, schattige corduroy-blaadjes en kleurrijke touwknoopjes. Deze details zorgen ervoor dat de zintuigen van je kleintje worden gestimuleerd. Daarnaast maakt de rammelaar een vrolijk ratelend geluid wanneer je baby ermee speelt, wat zorgt voor extra plezier. Naast het entertainment dat de rammelaar biedt, heeft het ook nog een educatief element. Het speeltje helpt namelijk bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie van je baby. Door de rammelaar vast te pakken en ermee te schudden, leert je kleintje zijn of haar handen en ogen samen te laten werken. Kortom, de Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is niet alleen een prachtig en leuk speeltje, maar ook nog eens een waardevol hulpmiddel bij de ontwikkeling van je baby.

Veelgestelde vragen over Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies

De Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies weegt slechts 0.07 kg.

De Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof, Pluche, Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch rammelaar bloem Flowers Butterflies: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden