Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed

Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed

5/5
Specificaties Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed

Merk

Lamaze

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

130 g

Materiaal

Pluche, Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed

Laat je baby genieten van het educatieve babyspeelgoed Lamaze Daphne het Draakje, met zijn ongelooflijk zachte lichaam! Terwijl je kleintje speelt, kunnen ze luisteren naar het knispergeluid en de verschillende texturen en kleuren ontdekken. Dit speeltje heeft allerlei ontwikkelingsfuncties die de verbeelding van je baby prikkelen en de zintuigen stimuleren. Op de rug van Daphne het Draakje bevindt zich zelfs een bijtspeeltje, ideaal voor doorkomende tandjes. Bovendien heeft dit speeltje een handige ophangclip, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen onderweg. Lamaze speeltjes zijn speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van baby's aan te moedigen en de interactie met hun ouders te bevorderen. Terwijl je kleintje speelt, stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van hun verbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek. Daarnaast helpen ze bij het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor. Dit speeltje is geschikt voor baby's vanaf de geboorte en zal een favoriet speelmaatje worden voor je kleintje. Met Lamaze Daphne het Draakje kan je baby urenlang plezier hebben, terwijl ze tegelijkertijd hun zintuigen en vaardigheden ontwikkelen.

Veelgestelde vragen over Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed

De Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed weegt slechts 130 g.

De Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche, Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Daphne het Draakje Educatief Babyspeelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden