Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek

Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek

5/5
Specificaties Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek

Dit Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek is een geweldige manier voor je kindje om kennis te maken met de dieren van over de hele wereld! Het kleurrijke kniperende boekje bevat zeven unieke staarten van verschillende dieren. Het is aan je kindje om te ontdekken welke staart bij welk dier hoort. Dit interactieve boekje stimuleert de zintuigen van je kindje dankzij de verschillende kleuren en texturen van de staarten. Het voelen en aanraken van de staarten zal de nieuwsgierigheid van je kindje prikkelen en tegelijkertijd de motorische vaardigheden ontwikkelen. Het handige formaat van het boekje maakt het perfect om mee te nemen voor speelplezier onderweg. Of je nu op reis bent of gewoon een dagje uit, dit boekje zal je kindje urenlang vermaken. Laat je kindje de wereld van dieren ontdekken en geniet van de interactie en het plezier dat dit voelboekje biedt! Nieuwe details: Het boekje is gemaakt van zacht en duurzaam materiaal, zodat het bestand is tegen het ruwe spel van je kleintje. Het heeft ook een handige sluiting om het boekje veilig te houden wanneer het niet in gebruik is. Bovendien is het boekje wasbaar, zodat je het gemakkelijk schoon kunt maken na een dag vol speelplezier.

Veelgestelde vragen over Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek

De Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek weegt slechts 0.10 kg.

De Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Voelboekje Staarten van de wereld Activiteitenboekje Babyboek: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden