Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm

ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm

5/5
Specificaties ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm

Merk

Byastrup

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm

Dit prachtige grijze stokpaard van By Astrup zal de verbeelding van je kind zeker prikkelen! Niet alleen kunnen ze erop rijden en zich voorstellen dat ze door de wildernis galopperen, maar het paard heeft ook verzorging nodig. De lange manen en vacht kunnen geborsteld en gevlochten worden, waardoor je kind een gevoel van verantwoordelijkheid en zorgzaamheid ontwikkelt. Het stokpaard is gemaakt van zacht materiaal en is 90 cm lang, waardoor het perfect is voor kleine ruiters. Bovendien is het verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren: zwart, wit, blond, bruin of gestippeld. Laat je kind de kleur kiezen die het beste bij zijn of haar persoonlijkheid past en hun eigen unieke stokpaardje creëren. ByASTRUP, een merk dat bekend staat om zijn schattige ontwerpen voor kinderen die van paarden houden, heeft dit stokpaard met veel zorg en aandacht gemaakt. Het is niet alleen een speelgoed, maar ook een instrument om de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind te stimuleren. Laat ze hun eigen avonturen beleven met dit prachtige stokpaard met gestippeld in rugzak van 68 cm.

Veelgestelde vragen over ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm

De ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm weegt slechts .

De ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij ByAstrup Stokpaard met Gestippeld in rugzak 68 cm: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden