Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar

VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.45 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar

Snoozy de Luiaard is het perfecte speelgoed voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Dit educatieve speeltje neemt kleintjes mee naar een magisch dromenland waar ze kunnen genieten van een prachtige lichtprojectie, gezongen liedjes en rustgevende melodietjes. Met Snoozy de Luiaard kunnen kinderen op een interactieve manier kennismaken met muziek, geluiden en de natuur. Met een druk op de natuurgeluiden- en muziektoets kunnen kinderen luisteren naar verschillende natuurgeluiden en vrolijke melodieën. Dit bevordert niet alleen hun gehoorontwikkeling, maar zorgt ook voor een rustgevende en ontspannen sfeer. Daarnaast heeft Snoozy de Luiaard een handige timerfunctie waarmee ouders de projector kunnen instellen op 15 of 45 minuten. Zo kunnen kleintjes heerlijk wegdromen en genieten van hun eigen magische avonturen. Met VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar haal je een veelzijdig en leerzaam speeltje in huis. Het stimuleert de zintuigen, bevordert de fantasie en zorgt voor ontspanning. Snoozy de Luiaard is een betrouwbare metgezel voor de allerkleinsten en zorgt voor urenlang speelplezier.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar

De VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar weegt slechts 0.45 kg.

De VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Snoozy Dromenland Projector Educatief Speelgoed Geluiden en Muziek Van 0 tot 3 Jaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden