Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat

9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat

5/5
Specificaties 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat

Merk

LittleTom

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.

Omschrijving van de 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat

Deze 9-delige puzzelmat is speciaal ontworpen voor baby's en kinderen om op te spelen en te kruipen. Met een afmeting van 30x30 cm per stuk biedt deze puzzel speelmat voldoende ruimte voor je kleintje om te ontdekken en te spelen. De mat is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuimrubber, waardoor het niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook extra isolerend is. Met een dikte van ongeveer 1 cm biedt deze puzzelmat een zachte ondergrond voor je kind om op te spelen, terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen koude vloeren. De mat is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De kleurrijke puzzelstukken kunnen eenvoudig in elkaar worden gelegd en bieden een leuke en stimulerende speelervaring voor je kind. Deze puzzelmat is niet alleen leuk en educatief, maar ook veilig voor je kind. Het EVA-schuimrubber is vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Bovendien is de mat waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Creëer een veilige en kleurrijke speelruimte voor je kind met deze 9-delige puzzelmat.

Veelgestelde vragen over 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat

De 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat weegt slechts 0 kg.

De 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij 9 delige Puzzelmat voor Baby's en Kinderen 30x30 Puzzel Speelmat EVA Kruipmat: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden