Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij

Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij

5/5
Specificaties Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

6 jaar

Gewicht

0.24 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij

Rub-a-Dub-Dub! Maak kennis met mama eend en haar schattige eendjes in bad! Deze badfamilie is speciaal ontworpen om schimmelvorming te voorkomen en is volledig veilig voor je baby om op te kauwen. De Bad Eend Familie is helder gekleurd, super schattig en drijft op het water. Deze lieve eendjes maken van badtijd een waar feest en zijn een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse verzorging van je baby! De Playgro Badeendjes Familie is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen, zoals BPA. Je kunt je kleintje dus met een gerust hart laten spelen en ontdekken tijdens het badderen. De eendjes zijn volledig afgesloten, zonder gaten, zodat er geen water of schimmel binnen kan dringen. Dit zorgt voor een hygiënische en veilige speelervaring. Naast het bieden van eindeloos speelplezier in bad, stimuleren de eendjes ook de zintuiglijke ontwikkeling van je baby. Ze hebben felle kleuren die de visuele waarneming bevorderen en zijn perfect formaat om vast te grijpen en vast te houden. Laat je kleintje kennismaken met deze vrolijke badeendjes en zie hoe ze genieten van hun nieuwe speelkameraadjes! Met de Playgro Badeendjes Familie wordt badtijd een moment om naar uit te kijken en een moment van plezier en ontdekking voor je kleintje!

Veelgestelde vragen over Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij

De Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 6 jaar. 

De Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij weegt slechts 0.24 kg.

De Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Badeendjes Familie Volledig Afgesloten Schimmelvrij Mama eend en 3 eendjes BPA vrij: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden