Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden

Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden

5/5
Specificaties Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

8 jaar

Gewicht

1.57 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden

De Fisher-Price 3-in-1 Regenwoud Babygym is een veelzijdig speelgoed dat perfect is voor baby's van 0 tot 6 maanden oud. Het groeit mee met je baby en biedt een leuke manier om de zintuigen te ontwikkelen. De zachte speelmat is ideaal voor pasgeboren baby's en heeft 6 speeltjes die aan de bogen boven hen hangen. Deze speeltjes stimuleren de nieuwsgierigheid en hand-oogcoördinatie van je kleintje. Wat deze babygym echt uniek maakt, is de verstelbare boog. Deze kan naar beneden worden geschoven, zodat de speeltjes binnen handbereik van je baby liggen. Hierdoor kan je baby zelfstandig met de speeltjes spelen en zijn fijne motoriek verbeteren. Daarnaast is er ook een buikligtrainer met een schattige giraffe die je baby ondersteunt terwijl hij speelt. Dit helpt je baby om sterker te worden en de nek- en rugspieren te ontwikkelen. Maar dat is nog niet alles! Deze babygym heeft ook een luiaardspeeltje met lichtjes en geluidjes. Dit zorgt voor extra opwinding tijdens het speelkwartier van je baby, vooral als hij van buik- naar zitpositie gaat en later zijn eerste stapjes gaat zetten. Het luiaardspeeltje stimuleert de zintuigen van je baby en houdt hem geïnteresseerd terwijl hij groeit en leert. Met de Fisher-Price 3-in-1 Regenwoud Babygym geef je je baby een veilige en stim.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden

De Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 8 jaar. 

De Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden weegt slechts 1.57 kg.

De Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Baby Gym 3 in 1 Jungle Baby speelgoed 0 tot 6 maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden