Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting

Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting

5/5
Specificaties Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.45 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting

Breng samen met je baby(’s)/peuter(s) de jungle tot leven met deze jumbo pianomat! Deze pianomat is extra groot, zodat je kleintje genoeg ruimte heeft om te zitten, liggen, springen en bewegen. Terwijl ze op de pianomat spelen, oefenen ze hun grove motoriek. Door op de verschillende toetsen te drukken, leert je baby oorzaak en gevolg kennen en herkent hij verschillende dierengeluiden. Het spelen van elke noot stimuleert de auditieve zintuigen van je baby en de heldere kleuren bevorderen de visuele sensorische ontwikkeling. Deze pianomat is niet alleen leuk voor individueel spel, maar ook ideaal om samen met een speelmaatje te gebruiken. Zo kan je kindje sociale vaardigheden ontwikkelen terwijl ze samen muziek maken. Daarnaast is de pianomat gemakkelijk schoon te vegen en op te bergen, waardoor hij klaar is voor het volgende speelmoment. Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau of gewoon iets leuks voor je eigen kindje, deze pianomat is perfect omdat hij met je baby zal meegroeien. Laat je baby de wereld van muziek ontdekken en plezier hebben met deze interactieve pianomat. Met zijn grote afmeting en talloze speelmogelijkheden zal deze pianomat zeker een hit zijn bij zowel ouders als kinderen!

Veelgestelde vragen over Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting

De Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting weegt slechts 0.45 kg.

De Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Muzikale Piano mat Interactief babyspeelgoed Pianomat Dansmat Jumbo afmeting: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden