Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.49 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

Ontdek het VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Met dit interactieve speelgoed kunnen kinderen het rietje draaien en verschillende fruitsmaken ontdekken. Terwijl ze dit doen, kunnen ze genieten van vrolijke reacties en zien hoe het licht van kleur verandert. De smoothiebeker heeft ook een verrassing in petto. Schud hem en luister naar de rammelende kraaltjes die erin zitten. Dit zorgt voor extra sensorische stimulatie en speelplezier. Bovendien is het rietje gemaakt van zacht rubber, waardoor het de pijn bij doorkomende tandjes verzacht. Maak kennis met de vijf fruitvriendjes en hun unieke karakters en kleuren. Ze zullen je kinderen betoveren terwijl ze spelen en leren. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat dit speelgoed ook vier gezongen liedjes die zorgen voor nog meer vrolijkheid en vermaak. Het VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed is het perfecte cadeau voor nieuwsgierige en speelse kinderen.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden

De VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.49 kg.

De VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Fruitvriendjes Smoothie Educatief Speelgoed Kleuren en Geluiden Van 6 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden