Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Babygym Sailors Bay Little Dutch

Babygym Sailors Bay Little Dutch

5/5
Specificaties Babygym Sailors Bay Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.07 kg

Materiaal

Hout, Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.

Omschrijving van de Babygym Sailors Bay Little Dutch

De Babygym Sailors Bay van Little Dutch is een fantastische toevoeging aan de speeltijd van je baby. Gemaakt van duurzaam hout, biedt deze babygym een stevige en veilige speelomgeving. Met drie schattige speeltjes zal je kleintje zich niet vervelen. De kleurrijke speeltjes hebben elk hun eigen unieke textuur, waardoor ze de nieuwsgierigheid van je baby zullen prikkelen. Deze schattige speeltjes zijn ontworpen als vrolijke dieren en moedigen je baby aan om ze aan te raken en te ontdekken. Door te spelen met de Babygym Sailors Bay zal je baby zijn of haar hand-oogcoördinatie ontwikkelen en zijn of haar zintuigen stimuleren. De Babygym Sailors Bay is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Je kleintje zal spelenderwijs leren en groeien. Bovendien is deze babygym ook een stijlvolle toevoeging aan elke kinderkamer. Met zijn klassieke ontwerp en zachte kleuren past hij perfect bij elke interieurstijl. Geef je baby de beste start in het leven met de Babygym Sailors Bay van Little Dutch.

Veelgestelde vragen over Babygym Sailors Bay Little Dutch

De Babygym Sailors Bay Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Babygym Sailors Bay Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Babygym Sailors Bay Little Dutch weegt slechts 0.07 kg.

De Babygym Sailors Bay Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout, Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Babygym Sailors Bay Little Dutch: Om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden