Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado

Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado

5/5
Specificaties Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.13 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado

Met de Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH haal je een geweldig activiteitenspeeltje in huis voor jouw kleintje. Deze schattige rammelaar in de vorm van een paard is niet alleen leuk om naar te kijken, maar stimuleert ook de zintuigen en fijne motoriek van je baby. Het interactieve ontwerp van de rammelaar zorgt ervoor dat je baby gestimuleerd wordt om te spelen en te ontdekken. De vrolijke kleuren en texturen trekken de aandacht van je kleintje en nodigen uit tot ontdekken en voelen. Daarnaast maakt de rammelaar een zacht geluidje wanneer ermee geschud wordt, wat de auditieve ontwikkeling van je baby bevordert. Dankzij de handige clip kun je de rammelaar eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, autostoel of babygym. Zo heeft je baby altijd zijn favoriete speeltje bij de hand, waar hij ook gaat. Het is dus niet alleen een geweldig kraamcadeau, maar ook een praktisch speeltje voor onderweg. Met de Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH geef je jouw baby een speeltje dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook bijdraagt aan zijn ontwikkeling. Laat je kleintje genieten van de vrolijke kleuren, geluiden en texturen van deze interactieve rammelaar en zie hoe hij zijn zintuigen en fijne motoriek ontwikkelt.

Veelgestelde vragen over Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado

De Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado weegt slechts 0.13 kg.

De Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Clip Clop Rammelaar REFRESH - Activiteitenspeeltje Kraamkado: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden