Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau

Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje is het perfecte cadeau voor jouw baby. Dit schattige knuffeldoekje heeft de vorm van een olifant en heet Elliot. Hij is altijd blij om naast je kleintje te slapen en biedt een gevoel van comfort en geborgenheid. Elliot ligt het liefst plat op zijn buikje en is altijd klaar om lekker veel geknuffeld te worden. Dit knuffeldoekje is gemaakt van zacht en pluizig materiaal dat heerlijk aanvoelt tegen de huid van je baby. Het is ontworpen met oog voor detail, met schattige oren en een lief gezichtje dat elke baby zal laten glimlachen. Het formaat is perfect om vast te houden en mee te nemen, zodat je kleintje altijd het gevoel van veiligheid en geborgenheid kan ervaren, waar ze ook zijn. Het Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje is niet alleen een knuffel, maar ook een speelkameraadje voor je baby. Het stimuleert de zintuigen en moedigt interactie aan. Laat je kleintje Elliot vastpakken, knuffelen en ontdekken. Het zal niet alleen hun motorische vaardigheden verbeteren, maar ook hun verbeeldingskracht en emotionele ontwikkeling stimuleren. Dit knuffeldoekje is een perfect cadeau voor een babyshower, geboorte of verjaardag. Geef je kleintje een knuffelmaatje waar ze zich altijd veilig en geliefd mee zullen voelen.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau

De Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau weegt slechts 0.05 kg.

De Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Olifant Elliot Knuffeldoekje - Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden