Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed

Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

12 maand

Gewicht

0.29 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed

Het Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed is een must-have voor jouw kleintje! Dit boekje biedt een sensorisch avontuur voor je baby en is perfect om te zitten en te knuffelen. Met 5 bladzijden vol dierenthema's, elk met zijn eigen spannende sensorische activiteit, zal je baby zich nooit vervelen. Dit zachte boekje is speciaal ontworpen zodat het zelfstandig kan blijven staan. Dit betekent dat je baby ermee kan spelen terwijl hij/zij zijn/haar hoofdje omhooghoudt in de buikligging. Het zachte berenvriendje dat aan het boekje is bevestigd, is perfect om te knuffelen en biedt extra speelplezier. Deze knuffelbare activiteitenboekje beschikt over een volledige knisperbladzijde die de zintuigen van je baby stimuleert. Daarnaast is er een grote spiegel waarin je kleintje zichzelf kan ontdekken en een blad om kiekeboe mee te spelen. Als kers op de taart is er ook nog een bijtring in de vorm van een schattige koala. Dit zachte activiteitenboekje is dus het perfecte maatje voor jouw drukke uk!

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed

De Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 maand. 

De Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed weegt slechts 0.29 kg.

De Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Knuffelbaar Activiteiten Boekje Baby Baby Speelgoed: Niet geschikt voor kinderen onder (12) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden