Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden

VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.33 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden

Zoemie de Bij is het perfecte speelkameraadje voor je kleintje! Met de VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn kan je kindje op een speelse manier kennismaken met cijfers, tellen en muziek. Gewoon even op de bloem drukken en de tamboerijn schudden en Zoemie begint meteen te zingen! Deze educatieve tamboerijn zit vol met leuke functies. Naast vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes, kunnen kinderen ook genieten van grappige geluiden terwijl de lichtjes op de tamboerijn knipperen. Dit zorgt voor een interactieve en stimulerende speelervaring. Met de VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn kunnen kinderen niet alleen muziek maken, maar ook spelenderwijs leren. Ze leren tellen en maken kennis met cijfers. En natuurlijk is er altijd tijd om lekker te schudden, schudden, schudden! Deze tamboerijn is speciaal ontworpen voor kindjes van 3 tot 36 maanden. Het is een geweldige manier om hun zintuigen te prikkelen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Bovendien is het speelgoed duurzaam en veilig, zodat je met een gerust hart je kindje kunt laten spelen. Kortom, de VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn is het ideale speelgoed voor jonge ontdekkers!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden weegt slechts 0.33 kg.

De VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Mijn Eerste Tamboerijn Educatief Speelgoed Cijfers, Tellen en Muziek Van 3 tot 36 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden