Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau

Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau

5/5
Specificaties Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau

Merk

Happy Horse

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.03 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau

Dit Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje in roestbruin is het perfecte cadeau voor baby's! Het zachte knuffeldoekje is niet alleen een geweldige metgezel voor je kleintje, maar ook een bron van comfort en veiligheid. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk aanvoelt en de teddybeerzachte konijnengezichtje zal zeker een glimlach op het gezicht van je baby toveren. Met dit knuffeldoekje kunnen baby's heerlijk tuttelen en knuffelen. De lange oortjes van het konijn zijn perfect om vast te houden en je kleintje kan er heerlijk mee spelen. Het roestbruine kleurenschema geeft het knuffeldoekje een moderne en trendy uitstraling, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvol accessoire voor de kinderkamer. Geef dit schattige Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje in roestbruin cadeau aan een pasgeboren baby of aan een kindje dat wat extra knuffels en liefde nodig heeft. Het zal zeker een favoriet speelgoed worden en een bron van troost en geborgenheid.

Veelgestelde vragen over Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau weegt slechts 0.03 kg.

De Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Happy Horse Konijn Richie Knuffeldoekje Roestbruin Baby cadeau: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden